Referencer
Nicoline Roos fra Blikfang har lavet et super professionelt maskeværksted på Stenløse Bibliotek. Maskerne var både smukke, sjove og kreative, så også de voksne fik lyst at lege medEva Winther fra Stenløse Bibliotek
Nicoline Roos er superdygtig!
I anledning af Trækæmpen Thomas´ fødselsdag havde Albertslund Bibliotek bedt Nicoline fortælle et kæmpe-eventyr ude på Høegsbjerg, hvor Thomas bor.
Udklædt som skovprinsesse havde hun både børn og voksne i sin hule hånd, mens hun fortalte eventyret, og efterfølgende også med en lille fortælling, som hun havde skrevet til lejligheden, og hvor børnene blev inddraget.
Vi har allerede næste aftale i hus med Nicoline Roos - denne gang som eventyrprinsesse, og vi glæder os. Nicoline er sød, påhitsom og en fin samarbejdspartner.
Gitte Kristoffersen, Teamchef Børn og Unge
Albertslund BibliotekBlikfang leverer virkelig fin og inddragende historiefortælling om prinsesser. Meget levende og prinsesse-agtigt.
Også ansigtsmalingen har vi brugt flere gange på Ishøj Bibliotek, og det har fungeret perfekt hver gang. 
Ishøj Bibliotek
Workshop i ansigtsmaling for 8 medarbejder

Hanne Havemann Jensen udtaler:
En fantastisk dag med Nicoline - læreridt, sjov med mange grin undervejs. Nicoline gør det let og nemt at komme i gang med ansigtsmaling. 
Skive Bibliotek


Marionetdukke værksted på Strøby Egede Bibliotek.
Et rigtig godt og hyggeligt arrangement med Nicoline og Blikfang.
Der blev kreeret sjove og (u)hyggelige marionetdukker, og de blev pyntet med fjer, guld, sugerør og piberensere. Et arrangement der var super godt for både børn og voksne, der hyggede sig med at lave dukkerne sammen.
Kan klart anbefales.


Lene Rasmussen
Bibliotekar
Stevns Bibliotekerne